Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen ryhmiin kevätkaudelle 2023  on käynnissä  osoitteessa: 

Jäsentieto (hoika.net)

 

Rekisteröityminen

Huom! Jos olet rekisteröitynyt edelliskaudella, niin vanhat salasanat toimivat järjestelmään edelleen. Ennen ilmoittautumista jumpparyhmiin sinun tulee rekisteröityä jäsentieto-ohjelman käyttäjäksi. Rekisteröitymällä saat oman käyttäjätunnuksen ja salasanan, joiden avulla pääset sähköiseen ilmoittautumispalveluun. Tiedot lähetetään myös antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Rekisteröityminen ei liitä sinua vielä seuran jäseneksi.

Ilmoittautuessasi kirjaudut sisään sähköiseen ilmoittautumispalveluun omalla käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi. Tämän jälkeen ohjelma neuvoo, miten jumppiin ilmoittaudutaan. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi tiedon ilmoittautumisesta sekä laskun. Jos sinulla ei ole sähköpostia, voit myös tulostaa laskun itsellesi.

 

Aikuisten ryhmien maksuperiaate

Aikuisten ryhmien maksuperusteena on kausimaksu, eli ilmoittaudu ryhmiin, joihin aiot osallistua, syyskausi ja kevätkausi on erikseen, mutta voit ilmoittautua molempiin samalla kerralla, jolloin myös maksu tulee koko vuodesta. Huom! Kausimaksulla voit osallistua kaikkiin aikuisten ryhmiin!

Tuoli-/seniorijumppaan voi osallistua yksittäisellä ryhmämaksulla.

 

Lasten ilmoittaminen ja sisaralennus

Jos haluat liittää mukaan myös alaikäisiä lapsia, lisää ne silloin oman käyttäjäsi alikäyttäjiksi, jolloin saat muodostettua lopuksi laskun näistä kaikista. Sisarusalennuksen saamiseksi, molemmat lapset tulee rekisteröidä alikäyttäjäksesi ja ilmoittaa heidät sekä syys-, että kevätkaudelle, jolloin jälkimmäiseksi ilmoitetun lapsen vuosimaksua vähennetään -10€, tämä näkyy myös laskun loppusummassa.

 

Maksaminen ePassi tai Edenred -palvelun kautta

Jos haluat maksaa jäsenmaksun tai osan jäsenmaksustasi ePassi tai Edenred -palvelun avulla, ilmoittaudu tällöin normaalisti järjestelmään ja tee lasku, jonka jälkeen maksa ePassi tai Edenred -palvelun kautta haluamasi summa valitsemalla palvelusta Kaipolan naisvoimistelijat ry. Ilmoita tämän jälkeen tekstiviestitse p. 040 7556575, että olet maksanut laskua ePassilla, jolloin korjaamme laskun loppu summaa vastaamaan jäljellä olevaa maksua. (Edenred palvelun saamme käyttöömme elokuun aikana)

 

Ongelmat ja yhteydenotot

Jos ilmoittautumisessa on ongelmia tai tarvitset apua, niin olethan yhteydessä p. 040 7556575, mieluiten tekstiviestitse.

Kauden alettua on mahdollista edelleen ilmoittautua ryhmiin osoitteessa

https://go.hoika.net/public/Login.aspx?sid=67

 

 

www.jasentieto.fi